Het liep voor geen meter bij de thuisploeg en na 14 minuten was Noordstar al aangewezen op achtervolgen. Jop Van der Auwera krijgt teveel ruimte en prikt de 0-1 tegen de netten. Even later komt Noordstar goed weg wanneer een doelpunt van de bezoekers wordt afgekeurd wegens buitenspel. Op het half uur staat opnieuw Jop Van der Auwera aan het kanon : 0-2.

Met de rust nog steeds dezelfde sco...re en daar mag de thuisploeg zeker niet ontevreden mee zijn gezien de kansen die Herselt bij elkaar speelde. Trainer Carlo Michiels gaf zijn spelers een donderpreek en die leek zijn effect niet te hebben gemist. Amper 3 minuten ver in de 2e helft en Fons Simons verrast de Herseltse defensie : 1-2. Jammer genoeg kon Noordstar zich niet verder optrekken aan deze aansluitingstreffer ondanks een rode kaart voor de tegenpartij in de 70ste minuut en bleef het vooral worstelen met zichzelf. Herselt won verdiend met 1-2 en doet opnieuw haasje over naar de 3e plaats in het klassement.

Volgende week mogen onze jongens rusten, een zondagje vrijaf dat bij velen meer dan welkom zal zijn... Op zondag 22 februari komt met Punt-Larum één van de sterkste ploegen uit de reeks op bezoek. We mogen ons dus aan een stevige wedstrijd verwachten...

Verslag: Carina Luyten, foto's: Annick Van den Bruel.